Met meer dan 30 aanwezigen op de infoavond voor Win een Winkel en 30 definitieve inschrijvingen, stevent de ondernemerswedstrijd 'Win een Winkel' af op een groot succes. De aanzienlijke belangstelling op de infoavond en de talrijke inschrijvingen bewijzen dat er heel wat interesse bestaat om als ondernemer te starten in ons handelscentrum.

Voor de eindwinnaar ligt er een cheque van maar liefst 25000 euro klaar, te investeren in een handelszaak in het winkelcentrum. Je kan nog inschrijven voor Win een Winkel tot en met 7 december.

Met de wedstrijd Win een Winkel wil het gemeentebestuur het ondernemerschap in onze gemeente stimuleren en het handelscentrum van Mol onder de aandacht brengen. Tijdens de wedstrijd worden de deelnemers intensief gecoacht zodat hun ideeën en voorstellen maximale slaagkansen hebben.

Inschrijven voor 7 december

Wie nog wilt deelnemen aan Win een Winkel, heeft nog de tijd tot 7 december. Op dinsdag 17 november staat er in jeugdhuis Tydeeh om 19 uur alvast een gratis inspiratieavond op het programma waar je tal van tips krijgt om succesvol creatief te ondernemen. Ook ondernemers zijn hier van harte welkom.

Feedback op je ideeën?

Als je op een idee broedt maar het nog verder wilt verfijnen, kan je ook inschrijven voor een persoonlijk feedbackmoment. Een expert van Flanders DC geeft dan – uiteraard in alle vertrouwen – feedback op je conceptvoorstel. Ook dit moment vindt plaats op 17 november.

Zo krijg je de kans om het nog verder te verfijnen voor de eerste jurypresentatie op woensdag 16 december.

Schrijf je voor dit feedbackmoment én de wedstrijd zelf in via www.gemeentemol.be/wineenwinkel.